tisdag, juli 13, 2010

Lite funderingar

Försöker analysera mig själv lite i vilken form jag egentligen är i. Har väldigt svårt att avgöra det. Min två senaste Ironman har varit sämre och sämst. Men å andra sidan pratar vi då först om Florida. Där allt var lite kaotisk och jag inte alls var i form mentalt att tävla. Nästa tävling var Lanzarote som då betraktas som den tyngsta Ironmantävlingen. Att jag inte gjorde personbästa där är ju inte konstigt. Inför Lanzarote kände jag mig hur stark som helst och jag hoppas den känslan kommer finnas där inför kalmar.

Simningen går som den går. Jag tror och utgår från att jag kommer simma ganska stabilt strax över timmen. Är nöjd med det.
Cyklingen är lite svår att veta. Men jag har nog 5.50 kapacitet i år skulle jag tro.
Jag har ju blivit en starkare löpare. Jag pressar lätt halvmaran under 1.30 och jag gjorde personbästa på 5 km för några veckor sen. Sen hur långt det räcker på ett Im återstår att se. Jag går inte in för att komma topp 10 . Utan jag åker ner för att ha en kul helg och träffa vänner och bättra på mitt Ironmanpb. Högre ambitioner än så vill jag inte ha i år. Vilket känns väldigt skönt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en bra plan, ses i Kalmar!
//Sofie

Mattias sa...

Jag tror också du har möjlighet att klara 5.50 på cyklingen i år.