onsdag, december 09, 2009

Fullt upp idag

Dagen inleddes att jag fick välja vilken bit jag skulle gå. Som tur var valde jag rätt bit för killen som gick den andra biten var fortfarande ute och delade post när jag gick hem.
Innan vi gick ut och jobbade så hade vi ett svarspostmöte. Väldigt givande och intressant.. Verkligen..
Eftermiddagen ägnade jag åt att planera Kebnekaiseresan. Vi börjar få ihop en liten grupp och datum är nästan spikat. Det kommer bli väldigt kul att göra en så grej ihop med några arbetskamrater. Passade även på att maila nyhetsposten för att tipsa dem om vårat projekt. Känns som det är läge att jag kommer med där igen. Det var ju trots allt ett tag sen sist.hehe
Efter jobbet var det meningen att vi skulle ge oss ut på en gemensam löptur men varenda en fegade ur så jag gav mig ut själv på en lugn 3 milstur. Körde 30.5km på 2.23.28 Det kändes bra att ta det lugnare idag.

När jag kom hem upptäckte jag att lite sponsorpengar ramlat in. Inte illa alls. Sånt som uppmuntrar lite extra.Begav mig sedan till simhallen och plöjde igenom 2000m uppdelat på 4*500. Skönt för kroppen att vara lite i vatten efter löpningen.

Nu har jag precis bokat och fixat med Estlandresan. Kommer bli jättekul. Tråkigt att det bara blir en weekend dock. Men semesterdagar är dyrbara. Ska fortsätta läsa på lite om Kebnekaise nu.

4 kommentarer:

Sofie/Angela/Träningstjejerna sa...

Låter som du har roliga planer pågång med resor till både Estland och Kebnekaise. Vad ska ni göra i Kebnekaise? :)
//Sofie

Kristina sa...

Du måste ju ha några semsterdagar kvar till augusti och mer äventyr :)

Björn sa...

Sofie: Mmm. Det gäller att ha mycket på gång. Allt blir så mycket roligare då. Planen är att vi ska bestiga kebnekaise och posera där uppe med en Postenflagga. (vi som bestiger berget är brevbärare då)Sen hoppas vi på att posten är med och sponsrar litegrann.

Björn sa...

Kristina: Ja då. Jag är ganska återhållsam med mina semesterdagar. Estland blir en weekend och keb kanske det går åt 1 semesterdag. Kul att planera island sen