måndag, juni 09, 2008

tricamp dag 4


tävling
400 m simning
6 mil cykling
1.4 mil löpning

Simningen startade katastrofalt. Simmade ut bland en massa stenar och dessutom så stressade jag upp mig så mycket för att det var tävling att jag hade skitsvårt att simma frimsim. Började ta några bröstsimstag och tittade till vänster och såg då att även mattias körde bröst. Lyckade dock sansa mig efter ett tag och körde på så jag kom in på ungefär 10 plats.
T1 gick fort. drog ner våtdräkten medans jag sprang och när jag sedan kom fram till cykeln tog jag av mig den helt. Därefter solglasögon och hjälm. Gjorde så att jag tog på mig cykelskorna och sprang med dem på till jag kom till vägen.
Var hyfsat stark i cyklingen och drog förbi 2-3 personer. Försökte pressa på i över 40 så mycket det gick.
T2 var också hyfsat snabb. drack en klunk cola och tog av mig tröjan. skippade strumporna i skorna vilket jag bittert ångrar idag. Feta blåsor har jag :) . hade lite ont i baken när jag började springa och det gick ganska stelt men det kändes bra. Tog sikte på Helene och började jaga. Vid vändpunkten kom jag ikapp kaj och ngn annan. Kände mig då riktigt starkt och jag höll nog maratempo åtminstonde. Kom ikapp Helene och körde brevid henne en stund fram tills jag drag ifrån henne med. Fick höra av de jag mötte att niklas låg några 100 meter före men jag vågade inte riktigt dra på mer. Kom in på fjärde plats och då hade jag niklas och ted framför mig, så jag är riktigt nöjd. En bra triathlondebut

Inga kommentarer: