söndag, december 13, 2009

Då ska vi se. Jag inledde lördagen med att ta en långpromenad med Marie och vi plöjde igenom lite flera julmarknader. Jag vet inte riktigt varför jag envisas med att kolla på julmarknader. Jag köper ju aldrig något och de är ganska tråkiga och säljer samma saker. Men det är någon slags julmyskänsla över det. Därefter åkte jag och Fredrik ut till skansen och mötte upp Hanna för att kolla på fler marknader och dessutom passa på att besöka akvariet. Min plan var att jag skulle ta tillfälle i akt att klappa en orm och det fick jag.
Väldigt nöjd över mig själv efter jag har en viss ormfobi.
Därefter åkte jag hem och åt snabbt och bytte om. Härnäst väntade en kalenderkväll/fest hemma hos Per Myrsten i Uppsala. Jag hade en rolig och trevlig kväll och stiftade lite nya bekantskaper. Jag hade egentligen tänkt att sova hos min systerdotter Jenny men jag sov kvar hos Per istället eftersom festen aldrig riktigt ville sluta. På morgonen fick jag skjuts till Jennys nya lägenhet. Tycker det är lite jobbigt att min 20åriga systerdotter har en större och finare lägenhet än vad jag har. Tusan.
Vi fikade lite, åkte ner på stan och handlade lite kläder och fikade ytterligare lite mer.
På tågresan hem pratade jag med Mattias och vi bestämde att vi skulle göra sällskap på Hagsätra Ip ihop på eftermiddagen. Han skulle göra ett Maf-test och jag ville göra intervaller.
Vi sprang gemensamt ihop i 3 km och därefter började jag köra mina 400:ar. Jag körde 15*400 med starttid 1-5 1.30 6-10 1.40 11-15 1.30. Jag visste och kände att jag inte kunde trycka på så jättehårt men jag låg på runt 1.20 på varje 400ing. Ett bra pass som jag ska fortsätta köra lite oftare. Min tanke är att jag ska ligga på 1.10 på varje så jag har lite att kämpa med. Å andra sidan så kommer farten när värmen kommer. Vi sprang sen ner 2-3km.

När jag kom hem så ordnade jag lite praktiska saker med flygbolaget inför Lanzarote. Specialmat och cykelväskorna måste de förvarnas om. Dessutom så hände en kul sak. Mamma och Pappa ringde och berättade att de följer med och hejar på oss.Blev väldigt glad för det.
Nu har jag ätit och strax duscha. Har ordnat och fixat i 4 och en halv timme nu.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tryck på Björn!

Funderade på om vi skulle göra gemensam sak av flyg+bil+hotell till barcelona..
Två veckor kvar till anmälan
/Nicklas

Tess sa...

Jenny fyllde 19 år för 4 dagar sedan, inte 20 så det är ännu värre! ;)

Tess sa...

Kul med mamma och pappa, blir lite sur bara för de har fan inte klarat av att komma på en enda av mina tävlingar de senaste 20 åren och då kan jag tävla i samma stad där de bor... :(

Björn sa...

Nicklas: Tusan. Det betyder alltså att jag måste fortsätta träna. Nåväl. Jag gör väl det då. Jag vill ha revansch efter Florida.
Jag är på allt. Det blir lite som charterresa :)
Hör av dig när det är dags att anmäla sig.

Björn sa...

Tess: Men säger ju att hon 20..

Sen är det ju ett Ironman på Lanzarote lite coolare än en hopptävling i Delsbo. :)

kram